SPIDER-pumppuohjain

SPIDER on yleisohjain, jossa on seuraavat vakiotoiminnot:

  • Pumppuasemat
  • Tiedonkeruu
  • Hälytysten hallinta
  • Pohjaveden hallinta

SPIDER on valmistettu ja kehitetty Tanskassa. Laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelu perustuu vuosien kokemukseen ohjaus- ja valvontajärjestelmien komponenteista. SPIDER täyttää kaikki vaativiin ympäristöihin asetettavien sähkökomponenttien vaatimukset.

SPIDER on kompakti yksikkö DIN-kiskoon asennettavaksi. SPIDER toimitetaan vakiona GSM/GPRS- tai 4G-modeemilla ja ilman näyttöä. SPIDERin laajennus toteutetaan moduuleilla ja se voidaan räätälöidä erityisiin käyttötarkoituksiin.

SPIDER I/0 moduuli

Jos SPIDERin pumpunhallintajärjestelmään täytyy yhdistää useita signaaleja, siihen voidaan käyttää SPIDER I/O -laajennusmoduulia.

Tätä moduulia käyttämällä SPIDER-pumpunhallintajärjestelmästä tulee entistä joustavampi, ja sillä voidaan kerätä useita käyttö- ja hälytyssignaaleja.

Kun SPIDER I/O-moduuli on yhdistetty SPIDERin pumpunhallintajärjestelmään, analogisten ja digitaalisten tulojen tila voidaan lukea ylemmältä piirilevyltä, johon ilmaisindiodit on asennettu. Näin käyttäjä saa hyvän yleisnäkymän moduulin toiminnasta ja testauksesta.

SPIDER I/O -moduuli sisältää 8 digitaalista ja 2 analogista tuloa 4-20 mA:n alueella.