ELEKTRODIANTURI KARI PEL + KARI EL22

Erinomainen valinta porakaivoon

KARI PEL on ohut, liitäntäkaapelin varassa riippuva elektrodi, joka on paras valinta kapeaan tilaan kuten porakaivoon. Se soveltuu nestepintojen monipuoliseen hallintaan esimerkiksi pumpun käynnistys- ja pysäytystoiminnoilla.

pel elektrodi paakuva

KARI PEL välittää tiedon nestetasojen vaihteluista KARI EL22 -kytkimelle, joka ohjaa toimintoja toivotulla tavalla. Esimerkiksi kun halutaan estää porakaivopumpun kuivanakäynti, PEL-elektrodit asennetaan pumpun yläpuolelle. KARI EL22 pysäyttää pumpun ennen kuivakäyntimahdollisuutta ja sallii käynnistämisen, kun pinta on jälleen turvallisella tasolla.  

Täyttö- ja tyhjennyspumppujen ohjaukseen

KARI PEL -elektrodit soveltuvat täyttö- ja tyhjennyspumppujen ohjaukseen. Pumpun käynnistys- ja pysäytystasot on helppo määrittää asettamalla elektrodit niille nestepintojen korkeuksille, joiden yli ja ali nestepinta ei saa nousta ja laskea. Täyttö- ja tyhjennyskytkentöjä on helppo vaihtaa vaihtokoskettimella. 

KARI HSPE – häiriösuojattu elektrodikaapeli pitkille etäisyyksille

Suosittelemme häiriösuojatun KARI HSPE -elektrodikaapelin käyttöä silloin, kun vahvavirtakaapeli ja elektrodijohdin kulkevat rinnakkain syvissä porakaivoissa tai muissa kohteissa yli 50 metriä. Häiriösuojaus varmistaa KARI PEL -elektrodin normaalin toiminnan, kun vahvavirtakaapelista ei pääse indusoitumaan jännitettä elektrodikaapeliin.

 
Ota yhteyttä