KARI ELP -elektrodikytkin

Jätevesien monipuoliseen hallintaan

elp elektrodikytkin paakuva

Erittäin varmatoiminen saostuvien nesteiden kanssa

KARI ELP -järjestelmä on jätevesipumppaamoihin suunniteltu nestepintojen hallintalaite. Se on erittäin varmatoiminen, sillä jäteveden saostumat eivät pääse kosketuksiin nestepinnan muutoksia mittaavan elektrodin kanssa. Kytkentätavasta ja elektrodien määrästä riippuen KARI ELP sopii monenlaiseen käyttöön, ja sen toimintatasot on helppo asettaa.

Saostuva neste täysin erossa elektrodista

KARI ELP -järjestelmä on erittäin luotettava valinta jätevesien ja muiden saostuvien nesteiden hallintaan. Sen nerokkaan rakenteen ja toimintaperiaatteen ansiosta jätevesi pysyy täysin erossa elektrodista, jolloin saostumat eivät pääse häiritsemään toimintaa.

Saatavana pysty- ja vaakamallisena

KARI ELP -järjestelmään kuuluu täytetty apunestepussi, elektrodikytkinyksikkö KARI EL22 sekä siihen liittyvä anturisarja. Lisäksi tarvitaan tuuman paksuinen RST-putki, joka liitetään apunestepussiin joko pysty- tai vaakasuoraan. Pystymallia käytetään, jos pohjalla on paksu lietekerros tai asennus tehdään hyvin kapeaan kaivoon tai putkeen, johon vaakamalli ei mahdu.

Apuneste seuraa jäteveden pinnanvaihteluja

Pinnan korkeuden mittaus on helppoa, koska elektrodit asetetaan roikkumaan RST-putken sisälle halutuille korkeuksille. Kun jätevesi nousee, hydrostaattinen paine puristaa apunestepussia ja nostaa apunesteen putkeen. Putkessa apuneste seuraa jäteveden nousua, kunnes se saavuttaa elektrodin, joka antaa ylärajahälytyksen.

Useita toimintoja useille pumpuille samanaikaisesti

KARI ELP -järjestelmään voidaan kytkeä yhdestä neljään toimintoa, jotka voivat olla joko pumpun ohjauksia tai ylä-/alarajahälytyksiä. Kutakin toimintoa varten on oma elektrodinsa, ja ne asetetaan riippumaan halutuille toimintatasoille. Mikä parasta, KARI ELP voi ohjata useampaa pumppua samanaikaisesti. Tyypillinen esimerkki on kolmen pumpun ohjaus, jossa pysäytykset ja ylärajahälytykset ovat yhteisiä, mutta käynnistykset alkavat eri tasoilta.

Toimintatasot jopa alle sentin tarkkuudella

KARI ELP on erittäin tarkka jätevesien hallinta- ja valvontalaite. Sen toimintatasot voidaan määrittää jopa alle sentin tarkkuudella. Järjestelmän kytkimenä toimiva KARI EL22 on SGS Fimkon hyväksymä. Teemme jokaiselle kytkimelle ja KARI ELP -järjestelmälle täydellisen toimintatestauksen ennen toimitusta.

Lataa esite

PDF

Lataa esite (pdf)

 
Ota yhteyttä