KARI MS -SIILOKYTKIN

Kekoontuvien aineiden yläpinnan ilmaisin

ms siilokytkin paakuva

Kattavasti erilaisten kekoontuvien aineiden yläpinnan hallintaan

KARI MS -siilokytkin on suunniteltu yläpinnan ilmaisimeksi siiloihin, joihin annostellaan raemaisia ja kekoontuvia raaka-aineita. Sen toiminta perustuu kellukkeen kallistumiseen. Kun siiloon annosteltava raaka-aine saavuttaa kellukkeen ja kallistaa sen noin 25° kulmaan, kellukkeen sisällä oleva kytkin käynnistyy ja antaa ylärajahälytyksen. Käytettäessä KARI MS -siilokytkintä räjähdysvaarallisissa tiloissa se tulee kytkeä Exi-releen avulla.

Signaali jokaisesta kallistussuunnasta

KARI MS koostuu kaapelista ja kytkimestä, joka on tiiviin kellukkeen sisällä. Se asennetaan riippumaan kaapelin varaan lähelle siilon annosteluaukkoa. Kun annosteltava aine saavuttaa kellukkeen ja kallistaa sen noin 25° kulmaan, kytkin antaa ylärajahälytyksen. Asennuksessa ei tarvitse huolehtia mihin suuntaan kellukkeen tulisi kallistua, sillä KARI MS antaa signaalin jokaisesta kallistussuunnasta.

Kolme tuotetyyppiä

KARI MS on saatavissa kolmella eri sähkökosketintavalla, minkä ansiosta se voidaan kytkeä aina oikein käyttökohteen kosketintavasta riippumatta. KARI MS1 käyttää sulkeutuvaa (NO) kosketintapaa ja KARI MS2 avautuvaa (NC). KARI MS3 sisältää vaihtokoskettimen (CO), jonka ansiosta se soveltuu kohteisiin, joissa ei tiedetä kosketintapaa.

Jokainen kytkin testataan ennen käyttöönottoa

KARI MS -siilokytkimet ovat korkealuokkaisia, tasalaatuisia ja varmatoimisia. Teemme jokaiselle kytkimelle täydellisen toimintatestauksen ennen käyttöönottoa.

Lataa esite

PDF

Lataa esite (pdf)

 
Ota yhteyttä